Wie zijn we?

Gezien onze jarenlange ervaring in de renovatiesector en de keuringswereld, hebben we besloten ons aanbod in 2023 uit te breiden met het opmaken van asbestattesten.

Onze core business in deze peiler is asbest- en sloopinventarisaties.

Onze sterke punten zijn capaciteit, kwaliteit en betrouwbaarheid:

Capaciteit : een vakkundig en gedreven team staat klaar om u te ontzorgen; bij ons geen wachttijden.

Kwaliteit: onze medewerkers zijn gecertificeerd en bezitten een uitgebreide kennis en ervaring. Dit zowel via OVAM voor de asbestattesten als bij Tracimat voor de sloopinventarisatie.

Betrouwbaarheid : we komen bij u langs voor een asbestinventaris en bezorgen u een asbestattest conform het Ovam protocol. Een snelle en correcte opvolging van uw aanvraag garanderen wij. 

Contacteer ons

Bernard is helemaal into asbestveiligheid! Hij is als ervaren asbestdeskundige, altijd op jacht naar asbestmonsters. Zijn job is zo afwisselend, elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen. Hij gaat ervoor met volle kracht, want elke stap vooruit is een stap naar een veiligere plek voor ons allemaal! Keep it safe met Bernard in de buurt!
asbestattes
Bernard De Sloover
Asbestdeskundige

Hij is tevens verantwoordelijk voor de opleiding van onze zelfstandige asbestdeskundigen. Bovendien is hij sloop gecertifieerde door Tracimat.

Liesbeth allround medewerker
Liesbeth is gebeten door het streven naar een asbestveilige omgeving. Ze belichaamt als allround commercieel medewerker de harmonie tussen klantencontact, het opstellen van de offertes en de facturatie. In haar veelzijdige rol vindt ze voldoening in de eindeloze afwisseling die deze job te bieden heeft, terwijl ze de wereld een veiligere plek maakt, één stap tegelijkertijd.
asbestattes
Liesbeth Vlietinck
Allround administratie

Wat het ook is, bij Liesbeth kan u rekenen op deskundig advies en een oplossing op maat. Met haar brede kennis en ervaring staat ze paraat om u te helpen met al uw vragen.